Taj, myslím, že není třeba se snažit vařit koprovku jako v restauraci či jídelně. Tam je totiž ble. Vaří ji ze sterilovaného kopru, což je koprová šlichta naložená v octě, tudíž je třeba koprovku intenzivně dosladit. Zda ji vaří z vyvařeného hovězího vývaru bych taky celkem pochybovala. Takže dle mého kuchařského a gurmánského koprovkového mínění, je koprovka nejlepší z hovězího vývaru, máslové jíšky, šlehačky a zejména čerstvého (max.zmrazeného) kopru !! dochucená troškou citronové šťávy a špetkou cukru. I když lidem s chuťovými buňkami pokaženými jídelnami a většinou restaurací tahle asi chutnat nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.