My lovíme přes stažené Mapy.cz, při plánování výletu si do nich ukládáme jednotlivé body a k tomu stránky jednotlivých keší (právě třeba pro tu kontrolu návštěvnosti). Jinak s Geocachingem jsem přišla já - ať máme s dětmi trochu oživené výlety, ale těm je to tak trochu jedno, takže se tím bavíme s manželem. Ale včera jsem po dceři chtěla, ať donese TravelBuga do kešky, kterou jsme našli předevčírem - a ani neprotestovala. A jak už někdo napsal - občas kvůli keším zastavíme v místech, kde by nás to jinak nenapadlo a nejsme zklamaní. A úplně nakonec - někdy se člověk z keší dozví docela zajímavé věci - pro mě to byly třeba v poslední době loštické poháry.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.