Přidat odpověď
Multinky (multicache) jsou kešky, kde procházíš postupně jednotlivé "stage"(zastávky) a ty tě nějakým způsobem dovedou k cílové keši.provedení není jednotné, někdy je každá zastávka vodítkem na další, někdy získáváš na jednotlivých zastávkách postupně indicie (obvykle čísla), která pak např. dosadíš do předepsaného vzorce z listingu a získáš souřadnice výsledné kešky.
Mysterky jsou zase keše, kde získáš souřadnice vyluštěním nějakého úkolu. To luštění opět může být od velmi jednoduchého po hodně složité matematické či jiné úlohy.Každopádně začátečník by mě sbírat klasické kešky ,jednoduché multiny, jednoduché mysterky. Je fakt dobré se kouknout na obtížnost a začít s jednoduchými.Také čís předchozí logy, jak se s tím předchozí keškaři vypořádali. Dá se i napsat ownerovi keše - "jsem začátečník, poraď mi pls".Ale určitě začínejte na keších s malou obtížností.
Apku určitě doporučuji, mají už velmi hezky zpracované. Právě hlavně pro postupné zadávání souřadnic na jednotlivých zastávkách....
Předchozí