Po přečtení diskuse jsem "fascinována" Šťastné manželství - tohle? Kde se ona bojí pípnout a promluvit s mužem? Kamarádka už není kamarádka - cože?? Kdo jinej by ji to měl říct. Nebo si o nevěře mají cvrlikat vrabci na střeše a zakladatelka nic nevědět? Fakt byste s takovým chlapem chtěly dál "šťastné manželství"? Tedy pokud je to pravda.
Životem jsem otřískaná dost, věk mám 50+, ale "úlet" bych nesnesla. Užila jsem si toho dost v 1. manželství, jsem poučená. Z jakého důvodu se ona má užírat, a on být v pohodě. Možná existuje nějaká, která se netrápí a vytěsní to. Já to nejsem...
Pokud manželství trvá 2 roky a nemají děti, tak pro mě konečná. S dětmi bych řešila a vidělo by se. Ale každý samozřejmě ať řeší dle své nátury....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.