Hele, a nemáš ty mýho exe? Tohle přesně říkal a tak se choval. Nakonec jsem na něm nesnášela úplně všechno, změnil se úplně v karikaturu....nebylo čeho si na něm cenit. On teda nakonec nechodil ani do práce. A žít vedle něj byla jedna velká tenze a ještě dlouho po rozchodu jsem měla stažený žaludek, když mi třeba jen volal. Akorát ty reálie úplně nesedí, dospělé děti nemáme a jeho next nemá nezletilé děti.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.