Podle mě je hlavně divný divit se, že si dvacetiletý člověk nekoupí byt. Kdoví kde bude žít a co bude dělat... Já tou dobou jezdila po světě, řešila věci typu světový mír a kdyby se mě někdo ptal na vlastní bydlení, ťukám si na hlavu.
Tchán s tchyní do mého muže celkem brzy hučeli, že Franta Vomáčka odvedle si už koupil garsonku v paneláku a jejich syn furt nic. Ale nějak opomenuli, že Franta na to dostal od rodičů z dědictví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.