Libiku, já jsem byla taky spokojená. Mohla jsem si vybrat porodnici, kde praktikovali rooming in a dokonce tam nějaká BM příbuzná dělala porodní asistentku. Jenže já si chtěla po porodu pořádně odpočinout, vyspat se (naposledy na několik let) a tak mi to vozeni jen na kojení bylo daleko příjemnější. Taky jsem nějak nepocítila ten příval mateřské lásky, co jsem čekala, naopak jsem se s ditetem musela docela dlouho sžívat. Tak mi to nějak nechybělo, že jsem neměla mimino u sebe.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.