Přidat odpověď
Taky doporučuju se co nejvíce zaměřit na kování, Blum je nejlepší.
A to bezdotykové, no možná zvážit, zapatlaný to totiž bude :) Mně bohatě stačí to zapatlaný bezdotykový ovládaní digestoře, indukce, obě trouby ... Ještě tak skříňky, tak to už bych nedala :)
Já právě chtěla ještě dopsat doporučení že dát úchytky, bezdotykové je sice moderní a v katalogu vypadá super, ale v běžném provozu se to zapatlavá a je to vidět.
Já mám u horní skříňky el.ovládání, a je super, ale mám to s úchytkou a je to tak podle mně fakt lepší. Vlastně to víc používám na zavření, to zmáčknu takový čudlík v kraji rámu skříňky a dvířka sjedou dolů.
To u horní si pochvaluji, ale mám to i u jedné dolní a tam je to spíš k vzteku, asi to odpojím. Mám to u skříňky pod dřezem, původně jsem tam chtěla dát koše, ale nakonec tam nejsou. A záměr byl, že mi stolař doporučil, že to nemusím otvírat rukama. Ale jak jsem malá, tak se o to prostě opřu a otvírám i když nechci. Ale možná vysoká modelka by se zvládla k té skříňce přiblížit bezkontaktně :) Já ne.
Jo a žádná z návštěv neumí tu el. skříňku zavřít, páč je na to takový grif, jen tak lehce šťouchnout, a ono to "dojede". Třeba moje máma se s tím elektrickým zavíráním nedokáže sžít. Tak doporučuju si to u někoho vyzkoušet, aby vám pak tyto vychytávky nelezly spíš na nervy :)
Předchozí