Mám nějaký eko-bio prostředek na mytí nádobí a na něm je napsáno, že je vhodný i na mytí ovoce a zeleniny. Ale používám ho jen na to nádobí (protože po normálním jaru se mi dělá ekzém). Jediná výjimka, kterou meju důkladně a jarem je meloun. V našich krajích jsem docela odvážná a kolikrát jím i věci neumyté, myslím ty koupené v obchodě, co utrhnu a jím někde venku tak sním tak, jak je, maximálně utřu do trika. Ale je pravda, že na cestách do exotických krajů jsme dodržovali pravidlo - oloupat, uvařit, nebo vyhodit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.