s druhačkou to bylo o nervy, děsně mě to nebavilo, dalo se to přežít jen díky tomu, že mrňata měla zapnuté kamery (naše ne, nám nefungovala) a bavilo mě (teda spíš fascinovalo), co tam všechno dokážou dělat - hraní s plyšákem, házení s míčkem, zpívání si (bohužel se zapnutým mikrofonem), blbnutí s nafukovacím balónkem... pozor nedával skoro nikdo
no a s osmákem slyším při HO skoro všechno a chce se mi plakat... při dějepisu říká pan učitel občas nesmysly, ve snaze o přiblížení historie se z toho stává spíš dojmologie což pan učitel ani moc neskrývá a klidně to uvádí "nevím jistě, ale mám dojem že..."
naopak fyzikářka je výborná a krásně uvádí k teorii i praxi, ale ti smradi nevděční stejně nedávají pozor, ona je doslova prosí o reakce a nic, neodpovídá nikdo, koho vyloženě nevyvolá... jedině jedna dívenka, bohužel má šíleně protivný hlas (jako by pořád fňukala) a tak mi leze na nervy
a miluju jejich hodiny s třídní, ona je vždycky tak hezky seřve za neodevzdanou práci - s tou bych šla na kafe hned
(mají ji od loňského pololetí, takže naživo jsem ji viděla jednou)
čeština a matika taky super, jen mám pocit, že všechno co probírají, jsme se učili daleko dřív, jako by ty osnovy byly o dost posunuté...
no každopádně jsem se utvrdila v tom, že učitelky jsou skorosvaté a že bych nemohla učit ani omylem