| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

podle toho, jaký je den...
dovolená v hotelu je jasná, to není snídaně, ale brunch - černý čaj, vajíčka, slanina, čerstvá zelenina, opečený toust, káva, sladké pečivo, malá sklenka džusu a pokud není sladké, tak rohlík, šunka, sýr ~:-D
víkendy podle toho, jestli někam jedeme (nesnídám) nebo je bezvládí (co si kdo uloví, obvykle nějaké sladké pečivo, holky sladké cereálie s mlékem, syn makový závin) nebo jsem v dobrém rozmaru a pak je to domácí variace na mc muffin s vejcem, sýrem a slaninou (a celé dopoledne jen spokojně funíme) nebo nějaká úprava vajíček ~:-D
všední dny na HO nejraději rohlík s máslem a čerstvě krájenou šunkou (mají jen u nás v coop) a jeden s marmeládou a máslem
všední dny v práci kousek sladkého pečiva

vůbec nemůžu snídat jogurty, džusy (ten jedině po vydatném jídle), ovoce - jak je to kyselé, okamžitě mě bolí žaludek
a kaše mi taky nejedou, ty můžu v poledne k obědu, ale to zase preferuju slané...
jo a nejhorší je ráno po probdělé noci, jak jsem unavená, tělo touží po pořádné pecce a vyloženě potřebuju bramborový salát, šunku, vejce, okurku - tedy buď obložené vejce nebo vajíčkový chlebíček a ideálně zajíst koblihou ~t~

jo a nedílnou součástí snídaně je káva s mlékem, bez té je ráno strašně smutné ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.