podle toho, jaký je den...
dovolená v hotelu je jasná, to není snídaně, ale brunch - černý čaj, vajíčka, slanina, čerstvá zelenina, opečený toust, káva, sladké pečivo, malá sklenka džusu a pokud není sladké, tak rohlík, šunka, sýr
víkendy podle toho, jestli někam jedeme (nesnídám) nebo je bezvládí (co si kdo uloví, obvykle nějaké sladké pečivo, holky sladké cereálie s mlékem, syn makový závin) nebo jsem v dobrém rozmaru a pak je to domácí variace na mc muffin s vejcem, sýrem a slaninou (a celé dopoledne jen spokojně funíme) nebo nějaká úprava vajíček
všední dny na HO nejraději rohlík s máslem a čerstvě krájenou šunkou (mají jen u nás v coop) a jeden s marmeládou a máslem
všední dny v práci kousek sladkého pečiva
vůbec nemůžu snídat jogurty, džusy (ten jedině po vydatném jídle), ovoce - jak je to kyselé, okamžitě mě bolí žaludek
a kaše mi taky nejedou, ty můžu v poledne k obědu, ale to zase preferuju slané...
jo a nejhorší je ráno po probdělé noci, jak jsem unavená, tělo touží po pořádné pecce a vyloženě potřebuju bramborový salát, šunku, vejce, okurku - tedy buď obložené vejce nebo vajíčkový chlebíček a ideálně zajíst koblihou
jo a nedílnou součástí snídaně je káva s mlékem, bez té je ráno strašně smutné