Filipe, nezlobím se, protože jsi slušný člověk, který se tu nad nikým nepovyšuje a nemachruje svou lepšostí. Také se nezlobím za to, jak na tebe mé psaní působí. Protože na tebe tak, na jiného onak. To je tu přece na Rodině to nejkrásnější - mozaika lidí, nicků, životů, osobností, charakterů, stylů psaní, hrubek, názorů, postojů, zkušeností, zážitků... Buďme všichni rádi, že mě tu máme a mozaika je o jeden dílek pestřejší. A jen tobě, protože jsi tak slušný, dám ohledně mě jednu dobrou radu. Stačí trošku nadhledu, nebrat tak vážně ani mě ani sebe. A člověk se ode mě občas i ledacos dozví.
A víš co je pro mě hodně legrační ?, Když píšu, tak o tom nepřemýšlím, slova mi plynou plynule z hlavy do klávesnice jak po másle. Protože prostě píšu to, co si myslím, píšu jak žiju, píšu jaká jsem, píšu jak vidím svět. Takže úplně přirozeně a normálně pro mě, pro některé nikoli. A když si tak pěkně žiju, občas si říkám " to by ale měly na Rodině vzteka
".
A ještě je hodně zajímavé, že v reálu mě lidi mají fakt rádi, vycházím s nimi dobře, jsem k nim hodná a oni ke mně, chválí mě i obdivují. Odjakživa a kudy chodím. Takže proč byste tu z toho taky něco neměli mít
Jinak i při své vyhlášené sebestřednosti a samožerství od vás opravdu nepožaduji, abyste mě tu nikterak a nějak rozebírali. Váš čas vám za mě nestojí.