Přidat odpověď
Ještě jsem Esterku neviděla. Jenom v Poště pro Tebe a tam jí mám ráda. A podle toho, co tu píšete, budu jí mít ráda i v Ester. Protože mám ráda lidi, kteří spolu jsou a mají se rádi i přes všechna protivenství, která život přinese. Včetně milenek. A milenců taky. Ty vaše jednoduché a nalajnované životy, lásky a vztahy mi přijdou mnohem nudnější než celá Ester. A už podle očí je jasné, že Ester je úplně jiný typ než byla Karolína. Což je dobře, protože bych se fakt nerada dívala na dokument o stejné ženě s jiným jménem. Doufám, že Ester má stejně hezky zařízený dům jako měla Karolína. Hezkých psů a koček asi bude mít méně, ale to neva. V kritice dokumentu jsem četla, že jí trochu škodí v prezentaci její mediální zkušenosti. Ale to mi taky neva.
Co mi ale va, je to vaše neustále hodnocení a kritizování někoho. Ta vaše neustálá nadřazenost a povyšování se nad něčí osobností a něčím životem. To mi přijde mnohem nechutnější než chlap co má milenku a přesto zůstane s manželkou, kterou má rád nad všechny.
Předchozí