Rose "u malých nákupů raději platím hotově, nechce se mi platit kartou když je to pod 100 (cca), mám to v sobě nějak s ohledem na poplatky obchodníků bankám"
Poplatky už snad nikdo neřeší, ne? Když obchodník nabízí platbu kartou tak ví, že se mu to vyplatí.
Já tedy naopak platím co jde kartou, i parkování. A když to jde u stánku na trhu, tak taky ráda využiju kartu. Nemusím hledat peníze, pak počítat kolik mi mají vrátit, ukládá do přihrádek v peněžence... Karta je pohodlná ve všech směrech. Nevidím jedinou nevýhodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.