Já jsem asi zvláštní, ale já v těch komentářích nic jedovatého nevidím. Podobné podivné příspěvky a reakce má třeba i moje švagrová, nebo někdo z kamarádů a prostě si řeknu, že se nechápeme a dál to neřeším. Přece by ti nepsal veřejně nějaké sprdunky, ne? Nejspíš to vůbec nemyslí osobně, jen má jiný styl uvažování - třeba s mým tchánem se míjíme naprosto, ten je tak radikální ve svých názorech, že ho člověk ani nemůže brát vážně. On si dokonce myslí, že přesně ví, co si kdo myslí a jak uvažuje. to nemá smysl vůbec řešit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.