Asi před rokem jsem byla u příbuzných na Slovensku a byli jsme na hřbitově. Byl tam hrob asi 11letého kluka Sama. A na náhrobku nápis: "Samulienko, ty spíš, my žijeme. Čakaj - my prídeme". Nevím, jak to popsat, ale mě to najednou dávalo smysl, jakoby tím, že to bylo takhle "vytesáno do kamene", to prostě byla pravda. Přišlo mi to strašně uklidnující a prostě dané - ten chlapeček jen spí a čeká, až přijdou rodiče za ním. A moc bych si přála, aby to tak bylo. Aby za všemi těmito andílky jejich rodiče jednou skutečně přišli a byli zase spolu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.