Sněhulko, já vejce do krémů dávám výjimečně (do cukroví vůbec), ale když, tak je taky šlehám v páře s cukrem.
Ona je to taky otázka dávky, i když ta je u salmonel vcelku malá, ale.. prostě té polevy na perníčku je fakt málo. A jak už jsem psala výš, pomůže do té polevy přidat citronovou šťávu. Kyselé prostředí salmonely ničí.
A pak se taky dají koupit pasterované žloutky a snad i bílky, v takové krabičce, vypadá to jak smetana:)
Proto třeba bez obav a běžně dělám doma holandskou omáčku :) V té je tolik citronu, že ani neprovařené žloutky nejsou problém.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.