Takhle nějak se asi cítila budoucí tchyně, když si její syn našel mě. Jsem starší, bydlela jsem na ubytovně se psem, na patře s dredařema a různýma lůzrama (sama jsem pracovala a normálně fungovala, ale tohle pronajímal známý za dobré peníze a mohla jsem tam mít psa). Neměla jsem normální rodinné zázemí, kontakt s rodinou téměř nula, byla jsem podezřelá. Myslím, že právě toho psa si oblíbila nejvíc (tedy fenu - lepší by se sotva našla). Jsme spolu s manželem skoro 20 let a tchyně bydlí přes dvorek. Je diplomat - zcela určitě si představovala někoho lepšího, ale nějak se s tím srovnala. A hlavně tedy miluje naše děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.