| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tako ono v "fňukací" diskuzi je jasný, že přidáš pár stesků, věci, co tě sejří a obtěžujou... neznamená to, že to je jediné, na co celé dny myslíš a nedá ti to spát ~:-D
spousta věcí mě na aktuálním stavu séře, ale vlastně nic z toho nevnímám jako tragické, prostě jen poupravím své chování možnostem... ale pravda, jsou opatření, která prostě nedodržuju a jsem si toho vědoma, občas dokonce poruším a ani si to neuvědomím (jako když jsem se vracela od sestry (první prohřešek vědomý, že jsme se sešli s rodinou - 4 domácnosti) a vůbec mi nedocvaklo, že je skoro půlnoc - až kousek před cílem to připomněly děti ~t~ ve výsledku ohromná legrace, když jsme potkali policejní auto těsně před vesnicí, naštěstí je cesta lesem, přebíhaly srnečky, tak jsem jela pomalu a oni očividně hlídali překročení rychlosti ~;) při představě, jak by probíhal rozhovor odkud jedeme (z návštěvy u sestry), kam jedeme (na návštěvu k rodičům), jsme byli vysmátí ještě doma ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.