Přidat odpověď
Kouličko, no to je to přejmenovávání :)
Musím říct že jsem tu situaci pochopila až v průběhu debaty, na začátku to působilo jinak. Oni tam nebydlí jako "pár" u maminky chlapce, ale je tam vlastně za dítě v podnájmu.
Jo ty úvozovky tam byly teď, to vidím u prvních reakcí, takže jsi to myslela jako nadsázku.
Nicméně i tak bych asi trochu zavedla změny. I z intru nebo podnájmu se v tomto věku jezdí "domů" na víkendy. Tím bych začala. To jsi původně taky nezmínila. Dcera sice jezdí, ale pokud začne střídat i otce, tak ji uvidíš jak často ? Jednou za měsíc mi přijde málo, prostě pořád je to puberťačka a měla bys mít přehled, takže nějaký častější kontakt je potřeba. Kdo třeba řeší školu ?
A třeba s těmi návštěvami mi to přijde divný. Původně jsem si říkala že to moc hrotíš, že se to prostě druhé rodině nemusí hodit. Ale teď s dodatkem informací to vyplývá jinak. Je tam dvougenerační byt, děti mají zjevně docela dost soukromí a platíš za to. V tomto případě mi návštěva matky u dcery v jejím nájmu, i častější, přijde v pořádku. Ne přepadovky, ale po předchozím zavolání kdykoliv. To mi přijde i jako slušnost pokud máma něco přiveze, pozvat ji k sobě. Pořád je to tvý nezletilý dítě.
To bych poučila dceru o slušném chování. (beru podle sebe, já byla v tomto věku kapku asi kapku rozjívený a málo ohleduplný spratek).
P.S. A asi to chce do zadání napsat víc těch zásadních info, jelikož teď se mi to jeví úplně jinak než po přečtení úvodního příspěvku.
Předchozí