| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ženský, nechte prosím vás, ty děti na pokoji ! Já jsem ve věku rodičů, vlastně už i prarodičů, a s nevolí vzpomínám na ty věčné řeči o nevděku ze strany mých rodičů a prarodičů. Kteří mi dopřáli to i ono a vděk nikde. Já to piáno nechtěla, ani na ten tenis jsem chodit nechtěla, na dovolené jsem se kolikrát otravovala, nabízené oděvy jsem nenosila.... Neustálé očekávání vděku mě neustále otravovalo. Pochopte, že děti (a zhusta i manželé) vděk projevovat neumí. Mají nás rádi, jsou rádi za všechno, co pro ně děláme, ale proč a jak se ten VDĚK vlastně projevuje ? Děti vděk ani projevit nemohou, vždyť všechno co přijímají, přijímají od narození, tak jim to připadá běžné, normální a vděku nezaslouživší. Dávejte, když chcete, co chcete a přijměte, že většinou se vděku nedočkáte.
Termix má k vděku zkreslené vnímání, protože sama by svého času byla neskonale vděčná za vše, co sama nyní poskytuje. Já jsem taky někdy z něčeho zklamaná, ale vždy je to kvůli mému nenaplněnému očekávání. Ne proto, že by někdo něco nepociťoval. Jen prostě někdo zapomene, neprojeví, neudělá....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.