Tak to je pech s novou linkou, ale jsem si jistá, že když vytřeš, kam se dostaneš (vodou s odmaštovačem), tak to bude dobrý. Pořádná kuchyňská linka nemá přeci žádné nečistitelné škvíry, ne?
Jinak naše děti zůstávají doma i dřív než v 11 a kupodivu zatím žádné zásadní škody nenapáchaly. Víc škod nadělaly spíš společně s tatínkem a nejvíc já sama (koneckonců vařím nejvíc, tak je i největší pravděpodobnost). Já nerada jen tak čekám v kuchyni, až se něco začne vařit/rozpálí atd., odejdu dělat něco jiného a problém je na světě ...
Mléko do varné konvice by děti snad nedaly, vědí, že ho ohříváme v mikrovlnce, ale samozřejmě něco jiného by se klidně mohlo stát. Syn (13) už je tedy relativně zkušený kuchtík, dcera (10) s přípravou teplých jídle teprve začíná teď, protože jí končí on-line vyučování dřív a nechce se jí čekat, až začne vařit bratr. Takže mi volá do práce a vaří (většinou jen přílohy) podle mých telefonických pokynů. Občas to trochu selže na tom, že jí zapomenu říct něco "úplně samozřejmého", jako třeba, že když se brambory dovaří, tak se z nich musí slít voda