Inko, jo o kočce si taky říkám, že si jí třeba jednou pořídím. Já teda chvíli uvažovala i o psovi, na procházky chodím ráda, aspoň by mě někdo vytáhl a dá se s ním i běhat. Jenže mě moc nebaví o někoho pečovat a mít za něj zodpovědnost a taky na procházkách si užívám, že můžu vypnout hlavu, tohle by bylo zase jako s malým dítětem - pořád koukat jestli neutíká, nejede auto, neblíží se další pes... Prostě být pořád ve střehu a v "přítonmosti"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.