| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vítr z hor,

bo a mně se právě od mala němčina líbí, i písničky, jak jsem psala.

Angličtina z úst někoho známého mi přijde ještě nechutnější než "normálně" ~l~. Tím, jak je všude, se to nějak nezlepšuje ~d~.

Perlička je, že mám hodně ráda Anglii a vše anglické a ze zeměpisu jsem vždy nejlép uměla polohopis severní Ameriky (především USA)...a že jsem jinak na zeměpis trotl.

Jak napsala Federika, hodně jsem se nepovedla, ten nesoulad mezi tím, co mám ráda a baví mě, a tím, co umím a kde se vyskytuju, je na ránu.

Jo a arabštinou se pro změnu baví můj muž. Ale u někoho, kdo se kvůli týdnu v Itálii, kdy je na jeden den v plánu výlet do Monaka, dva měsíce učí italsky, francouzsky a jen tak pro zábavu španělsky, a ještě je navíc schopný se tam těmi jazyky po té době domluvit alespoň na té sebeobslužné úrovni, mě už nějaká arabština nemůže rozházet (mandaeínštinou už se baví několikátý rok, fráninou vlastně od té dovolené v Itálii taky)....Kdyby se aspoň člověk mohl utěšovat tím, že mi třeba nejde matika...ale prd, má doktorát z medicínské informatiky a na rozdíl ode mě si pod integrálem představí i něco jiného než toho hada před lomeným výrazem ~f~.

Na druhou stranu, oni jsou sice ženijální, ale já můžu jen příjemně překvapit ~l~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.