| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Monty, prázdniny ~8~ ~8~ Nevím jak máš staré děti, moje rozhodně prázdniny nemají a neměli je ani na jaře. Naopak, stěžují si že tolik učiva jako teď nikdy neměli.
Online jedou podle běžného rozvrhu, začínají v 8 hod, mají dokonce i odpolední vyučování. Plus domácí příprava kterou by neměli pokud by byli ve škole. A takto to mají všichni v mém okolí protože distanční výuka je teď povinná. Pokud se na hodinu nepřihlásí, musí to rodič omluvit.
Možná by sis měla překontrolovat rozvrhy svých dětí ~;)"

Bohužel to není všude stejné, dcera na ZŠ 6. třída má od začátku tohoto týdne online výuku 1 hodinu denně - 2x 30 min. na dva předměty. V pátek nic. Předtím se 2x pokusila její třídní učitelka. Předevčírem se jí podařilo zasklít další hodinu. Čekala na teamsech na ohlášenou informatiku, ovšem vyučující to změnil na fyziku a to info ona nezaznamenala. Stěžují si všichni, situace se řešila i přes zřizovatele, ale výsledkem byla rada města, kde pan ředitel oznámil, že vše je v souladu s požadavky ministerstva a tím to zhaslo.
Já jsem tady na jaře psala, že mně by prodloužení výuky do prázdnin nevadilo, protože u nás bylo jaro katastrofické. A to nemluvím o tom, že "nejpilnější" paní učitelka v půlce července oznámila, že s výukou končí, protože už budou prázdniny a dítě mi chodilo se špinavým tričkem, protože pomáhalo panu řediteli s úklidem. Z toho jak je situace rozdílná, tak si myslím, že je namístě i individuální přístup. Pokud škola šlape, tak není problém, ale kvůli tomu se nemusí rozporovat pomoc těm, kde je problém.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.