| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bylo mi 19, když jsem jela přimět svoji babičku, aby prošla vyšetřeními - bylo podezření na Alzheimera. Nedělo se nic zvláštního, já se hned u branky rozbrečela, snažně jsem ji prosila, aby na vyšetření šla, že se případně jen vyloučí ta podezření a bude mít jistotu, že je v pořádku. Nic taktického, já brečela jak želva, babička taky, vezla jsem jí květiny, protože je milovala. Opakovala jsem jí, jak mám o ni velký strach, že ji o to moc prosím ~d~.
Po plačtivém úvodu návštěvy hned u branky se vším souhlasila (ačkoli předtím byla extrémně odmítavá). Na vyšetření šla. Alzheimer potvrzen. Léky to pár let brzdily. Potom roky umírala. Mě už dlouho děsí, aby u mne nepropuklo něco podobného, když se to babičce formovalo už jako padesátnici.~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.