Přidat odpověď
delete, čerstvá zkušenost po dvou hodinách online matiky - vždycky se našel někdo, komu to nefungovalo, takže ve výsledku to musím stejně všechno udělat tak, jak jsem dělala na jaře, protože by to nebylo pro všechny a to mi fakt vadí
a příště před online hodinou musím mít všechny obrázky nachystaný, aby si je mohl každý otevřít nebo vytisknout, takže celá online z tohoto pohledu ztrácí smysl, ztráta času, spousta čekání, až se někdo odpojí a zpátky připijí, až to někomu naskočí, až se zase připojím já, protože se mi občas samovolně vypne mikrofon, občas se mi přepne režim obrazovky, jen tak, sám od sebe
ale musím uznat, že děcka mají trpělovist a dokonce ani moc nemručeli, když jsem se odpojila a při připojování slyšela "hurá, volná hodina" a já jsem jim oznámila, že žádná volná hodina není :)
jeden kolega se jim dnes nepřippjil vůbec, a to měli psát test, tak jsou naštvaní, že se učili zbytečně
syn dopadl stejně, vstával kvůli hodině, která nebyla
no, ehm, nic moc, ne že bych to už chtěla vzdát, ale pokud se to bude vyvíjet takto, vracím se k offline, online si maximálně popovídáme, na výuku nic moc
Předchozí