obávám se, že své vztahy se sestrama nedokážu úplně zařadit, každá jsme hodně jiná a naše povahy se hodně promítají i do vztahů...
se starší sestrou je to komplikované a pořád trochu ve vývoji - hodně se nechává ovlivňovat svými partnery, takže záleží na tom, s kým je, aktuálně se po citelném ochlazení pozvolna po krůčcích vracíme k pevnějšímu poutu, ale vídáme se málo a tak trochu obě našlapujeme... jako děti jsme měly hodně pevný vztah, bez ohledu na různé půtky a rvačky, jako dospělé jsme si byly hodně blízké až do chvíle, než mezi nás vstoupil její současný partner... takže ve výsledku 1,2,3 (ale vyhledáváme se i když málo), 5,6 (lepší vztah chceme asi obě), 9 (ale spíš v rané dospělosti)
no a mladší sestra je prostě "moje malá" - mám k ní lehce ochranitelský vztah a ona pořád bojuje za to dokázat, že už je velká
s ní máme jinak vztahy nekomplikované, je to čistá sesterská láska, kdy si navzájem umíme říct i hnusné věci ve vší lásce (ani jedna z nás není totiž vztahovačná nebo urážlivá) tam by to teda asi bylo 1, 7... s ní třeba máme i vyřčenou dohodu, že kdyby bylo třeba, postará se o mé děti...
sestry mezi sebou mají vztah ještě jiný, je mezi nimi 10 let a je to znát, vždycky jsem byla mezi nimi prostředníkem a to teď trochu chybí...
na druhou stranu se akorát chystáme na společný holčičí víkend, všechny se strašně těšíme, tak snad nám to vyjde