| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ale je to divný, protože já a děti jsme většinově sovy, zatímco muž je skřivan. A myslím, že jsme ho už udolali. Čas od času si sice dává budík na 4:15 "aby byl brzy v práci" (čímž terorizuje jen mě, protože mě ten jeho budík vzbudí, zatímco on chrápe ještě v době, kdy já odvážím děti do škol a školky). Ale občas se mu to povede, například na jaře když byly děti doma chodil do práce na šestou, asi aby odtud co nejdříve unikl. Ale teď zas vstává v osm. Akorát tedy prudí tím, že chodí brzy spát, vyžaduje po všech, aby ho nebudili (což je se čtyřmi dětmi ve 3+1 vyloučené), večer dělá dusno a ráno nám vynadá, že kvůli nám zas zaspal. Přitom kdyby si přiznal, že není skřivan ale sova, ulevilo by se mu a nám taky :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.