Přidat odpověď
Přesně tak.
Anebo varianta 5) - večer uvař i na druhý den (možná už děláš), dětem rozděl do misek a každý si pak ohřeje a sní oběd z té misky. Takže od oběda moc nádobí nebude. No a večeři nevařenou - a tu přípraví děti (pečivo, pomazánka, nakrájená zelenina, kdyžtak i vajíčka jestli umí, nebo kaši.
Mým dětem je 15 (dcera) a 12 (syn) a v kuchyni dost dobře fungují tak ca dva roky. Za jarní karanténu se dost zlepšily :), dcera navíc chce jíst vege, tak si dost vaří sama, já ji nakupuju.
Evidentně ale řešíš i mrnavou kuchyň, myslím že nemusí být fungl nová předělávka, ale zamyslet se nad uspořádáním co kam dát, aby se ti uvolnila plocha. Málo prostoru je blbý. Fakt by nešel aspoň ten plastový škopek na nádobí (zatím klidně na zem - pod stůl), ať nemáš hned zabitý pracovní prostor?
Předchozí