No tak pokud si myslíš, že by to měla manželka odsouhlasit, tak se holt a muset zvednout a do toho obchodu zajít. A nebo to neodsouhlasí. My teda žijeme v docela jiném režimu. Jako jo, jsem ráda, když někdy s manželem věci odsouhlasíme spolu, ale na druhou stranu jsem naprosto samostatná jednotka, a pokud je něco potřeba, tak to udělám. Obzvlášť pro dobro dětí. Zase to není tak, že by kovid běhal po každém obchodě a čekal na vás. U nás jsem to teda já, co všechno vymýšlí a zorganizuje a manželovi "oznámím". Teda řeknu, že by bylo potřeba ... a už jsem to předvymyslela a jen mu to říkám, aby neměl pocit, že to dělám za jeho zády. Ale my spolu žijeme více než dvacet let a on ví, že jsem rozumná. Taky je fakt, že nějaká skříň ho už nemůže překvapit. Šok měl jednou před pár lety, když jsem rozhodla o koupi dalšího bytu. Tehdy se někdo zmínil o plánu prodat jeden konkrétní byt. A já řekla, že ho chceme koupit. Manžel jen stál vedle mě a naštěstí byl v takovém šoku, že mlčel. A jak je dnes rád
.