Přidat odpověď
Ale samozřejmě to umíme (tedy nevím, jestli to umí všechny tooly, já v práci používám jen MS Teamsy a ty to mají ne moc dlouho a jen na PC, nikoli myslím třeba na Androidu a skoušel jsem to v Zoomu), ale je to nepřirozený.
Děcka uklízí víc než my, ale prostě mají některé interiéry, které jsou jim intimní a pokojíček jako dlaň. Chápej, že třeba (modelově) syn nebude chtít mít na pozadí malovátka, plyšáky a "creatives" sestry na jejím stole a holka zase asi ne kovbojské klobouky, pistolky, historické zbraně apod. A nikdo z nich společnou palandu. Knihovnu maj, ale na polici skoro pod stropem. Atd.
Prostě jde o to, že práce z domova je práce ze soukromí a nikdo by neměl být nucen soukromí narušovat, TÍM MÉNĚ nezletilé děti.
Četl jsem na Redditu velké hádky středoškolských a univerzitních studentů o tomto tématu v USA.
Klíčem by imho byl nástroj, kde je možnost, aby dítě bylo v kontaktu jen s učitelem a ne se spolužáky. Ostatně na hodině se taky každej neotáčí za každým. Jenže všechny ty tooly jsou původně pro on-line meetingy hlavně ze zasedaček a nikoli pro školství.
Předchozí