| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

když jsem si na jaře způsobila úraz na kole, viděla jsem, že do úrazovky v Brně na pohotovost normálně ve všední den dopoledne normálně chodili lid, co takhle měli něco zaseklý, aniž by by to bylo po úraze - přišla tam mladá žena téměř v předklonu, že ráno vstala z postele takhle, na RTG jsme se střídali s pánem, co měl ale brutálně akutně zaseklou krční páteř, ale tak, že si nemohl bez pomoc ani sundat tričko, a nakonec tam přišel chlap v montérkách, tomu někde křuplo při práci. Strávila jsem tam nekolik hodin, mela jsem čas to pozorovat, na tenhle příjem chodili všichni kromě stavů s horečkou atd.
Takže pohotovost nějaké takové nemocnice.
Akorát je teda potřeba, když to není čerstvé, abys řekla že se ti to třeba zhoršilo.

No a pak, na základě svého úrazu, vím, že nekteré neurologie berou v nekteré dny akutní případy bez objednání, V brně např. na Běhounské.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.