| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

miro, ono vůbec nezáleží na tom, co já chci, nebo nechci

co se týká výuky v rouškách - když už mají být, tak aby to mělo smysl, tak pořád a všichni

jenže v tom případě nemá smysl výuka. Uvědomuješ si, jak špatně je slyšet prodavačku, když ti v roušce řekne, kolik máš platit? a to by učitel měl mluvit na vzdálenost třeba 6 metrů tak, aby ho slyšeli i ti, co úplně nedávají pozor, když pod oknem jede auto, seká sekačka, normální provoz venku - větrat se totiž musí
ty děcka nemají šanci slyšet a rozumět
a učitel nemá šanci to umluvit,
nemusím mluvit celou hodinu, ale když potřebuju něco vysvětlit, popsat dejme tomu, jak a proč se něco nějak počítá, rýsuje, tak mluvit musím, a musí mě slyšet všichni

samozřejmě v rouškách opravdu nebudou potichu, budou si povídat, ani mi nejde o napovídání, ale o to, že někteří tu pusu nezavírají a teď by měli pocit, že je už vůbec není vidět, a přestože je znám po hlase, stoprocentní to taky není
umím si představit, že má smysl výuka s rouškou, pokud je to třída do 10 dětí, sedí maximálně ve druhé lavici, ale taková pátá od tabule, to je utopie

pokud by toto nastalo, pak je to hlídání a smysl to nemá

co s tím? nevím, nejsem ministr zdravotnictví ani školství, abych rozhodovala

a nezbývá mi, než učit v takových podmínkách, jaký nám přikážou, ať si o tom myslím cokoliv a ať to má výsledek jakýkoliv, Jitřenka řídí kokrhání

jako rodič bych takovou výuku považovala za zbytečnou a byla bych radši, kdyby byla výuka distanční
jako učitel se podřídím

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.