Vůbec se mu nedivím. Ani já bych to nedala. Roušku teď poslední dobou nosím víc než je mi příjemné a pusu mám plnou oparů, stejně se mi spouští rýma... už se ani nemaluju (jen oči), protože jinak je ta rouška ještě větší humáč :-( Nejhorší je, že nemůžu nosit s rouškou brýle, prostě se mi rosí a je to děsné. Navíc, trochu hůř slyším díky tinnitu a když má ještě každý hadr na puse, tak je ještě hůř rozumět a je problém, že nevidím na rty - celá tato situace je děsná :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.