Nebo kdokoli, kdo by tušil...Díky své nepozornosti jsem se stala majitelkou balíčku skořice zhruba velkého jak dvě kilovky cukru, tedy množství nespotřebovatelné v běžné rodině v nějakém normálním čase. Je moc dobrá, relativně čerstvě dovezená z Indie (před koronou), namletá. Netuší někdo, co jí prospěje víc? Jestli ji nechat v pokojové teplotě, suchu, temnu nebo zkusit zavakuovanou zamrazit? Může se skořice - je to kůra, ne? - zkazit, nebo jen časem bude víc chutnat jak ta ze supermarketu? Stýček Google ani tetička Wiki zdá se neví..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.