Kupovala jsem dlouhá léta od Topgalu, ale na můj vkus jsou dost těžké...už loni na počátku roku jsme potřebovali pro 3.ťáka, tak jsem vyrazila do jedné speciálky a narazila na batoh Coocazoo CarryLarry2...měli hodně vzorů, dítě si vybralo i penál. O prázdniny ho dítě nosí i na běžné aktivity, rádo dává mikiny na ty "pásky", co jsou na skateboard. Měl tam dokonce i přidělanou zvenku karimatku a super. Je lehký, nyní ho má cca 1,5 roku a vypadá stále jako nový. Má pásek přes hrudník, lze snadno přidělat i kolem pasu - do školy jsem to sundala, ale na léto super. Takže za mně mohu jen doporučit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.