Úroveň restaurací se opravdu zlepšila poté, co se začaly vysílat pořady typu Ano, šéfe. Lidé už nechtěli tolerovat blafy, arogantní personál a špínu na wc
Každopádně nejhorší hospody jsou obvykle v turisticky zajímavých lokalitách, protože tam se počítá s tím, že se není potřeba nijak snažit, lidi stejně přijdou. A navíc už nejspíš stejně nepřijdou nikdy příště. Mě překvapilo, že i smažák se dá zkazit
Co bych doporučila teď z posledního výletu - pivovar Kytín u Mníšku pod Brdy. Šli jsme v Mníšku na zámek (mimochodem moc hezký) a narazili jsme na cedulku pivovaru o 5 km dál. Výborně vařili a měli vlastní moc dobré pivo. Měli i dětské hřiště, celkově moc příjemnou zahrádku, všude čisto a taky zmrzku
A abych nezapomněla, bezvadný personál.