Zákazy neprosazuji, to jsem uvedla hned v prvním příspěvku. Horuji pro zkrácené úvazky pro všechny rodiče. takže podporuješ chudobu? protože zkrácené úvazky = zkrácené peníze
Půl roku by byla jistě dlouhá doba, ale mohl např. měsíc pracovat na krátký úvazek při rodičáku a měsíc naplno. cože? jaký krátký úvazek, když tu firmu vede a musí shánět zakázky, aby uživil firmu, zaměstnance, sebe? jako ano, DNESKA už si může dovolit vybírat zakázky. ale před patnácti-dvaceti lety fakt ne, to naopak bylo potřeba dostat firmu na trh a makat, aby se mu zaměstnanci nerozutekli za lepším. holt to tak v mladých manželstvích bývá, že zpravidla vše je v začátku. na druhou stranu dneska už jsem finančně v pohodě, ale zase už jsem na děti stará. takový už je život a já necítím potřebu proti tomu bojovat. mmch a jsme zpátky u měsíce. nemluvila jsi o dvaceti procentech? aha, nebo jsi to myslela tak, že by si to manžel v práci rozvrhnul tak, jak jemu se to hodí a já bych u svého zaměstnavatele dojednala výši úvazku a směn průběžně, abych péči o děti doplnila? no, to by můj zaměstnavatel opravdu skákal radostí do stropu a pokud by se stejným nápadem řídilo víc žen, tak by to tu zaměstnanost žen fakt opravdu hodně podpořilo