Rose " já strávila s dětma doma spoustu času, ale nikdy (a to nekecám) jsem se nesetkala s tím, že by na mne někdo pohlížel jako na lemru línou"
Neřeknou ti to do očí. Ale po straně. Mně říkaly sestřenice, jak švagrová jedné z nich se jen válí doma, má 3 děti už školáky a pořád nejde do práce (má VŠ vystudovaný zvláštní jazyk, o práci by nouzi neměla, ale nechce, finančně to nepotřebují). A dámy v jejím okolí to řeší, ale jí neřeknou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.