Přidat odpověď
Kat, něco podobného mají i naše děti ve škole - jako relaxačně-pohybový kroužek, není to přímo masáž, spíš "přikládání rukou" s tlakem, na stránkách školy se píše "s asistenty školenými přímo autorkou plasticko-kognitivního pohybu Natalií Popov z Moskvy". (měla by být i nějaká videa na YT)
nebo se podívej přímo do školy, podle fotek je znát ten "tlak" - http://specialniskola.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=239&Itemid=322
Psala jsem tu kolem vánoc, že nás pozvali, abychom si to s dětmi vyzkoušeli, byl to od nich jako dárek pro maminky a bylo to úúúžasné. Krom mých věčných bolestí zad, jsme měli s RIškou jakési napjaté období a on hrozně chtěl ukázat, co se naučil a že není špatný, že mě má rád, i přesto, že k sobě zrovna těžko hledáme cestu, bylo to hrozně příjemné fyzicky, ale mě to dostalo hlavně psychicky, že se do toho tak položil - i teď po půlroce mám mokré oko (sákryš!) a hlavně už dávno je to u nás dobrý, fakt!
Takových metod je jistě spousta. Původně jsem nechtěla do tohoto tématu vůbec přispívat.. ale snad ti to pomůže..
Předchozí