Těch 400 byla moje představa dneska (včera), jak jsme si tu psali. Schválně se zeptám, až půjdu. Měla jsem období, kdy mi stačilo i za sedm týdnů. Jen ten pocit, že někde bude řešení, kdybych nevěděla. Dokonce jsem zkusila se objednat za půl roku s tím, že terapeut počítala s tím, že se můžu kdykoliv ozvat a ona mně co nejdříve nacpe do termínu. Proto jsem ten počet klientů měla jaksi výše. Pořád si přijdu i přes ne úplně časté návštěvy, tak jakoby nekompenzovaná. Asi i kvůli náročnějšímu zaměstnání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.