no manžel o tom neví, mám dvě dcery..a syna.. teď tu leží vedle mě a prostřední je v postatě ve věku jako jsem byla já.. a ta představa.. ZABILA BYCCH každého, kdo by jim ublížil.. bohužel mám problém ve vztahu se synem řeším opět konestalcemi a podobně. ale jsme poznamenaní. blbá je. reps byla moje promiskuita.. teď jsem s manžele 9 let a věrná šťatsná..ale předtím.. to byl hukot veliký. v sexu jdu až za hranice chápání a mohla bych to mít furt neví zda to s tím souvisí. no zkrátka je to peklo které se se mnou potáhne už navždy
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.