Alena,ve chvíli kdy jsem žádala o maličko přihlédnutí, že nemusí vše odevzat včas. Začalo chodit o 1/4 -1/3 vic, jejich smůla, že rodiče dávali do kopie. Dokonce mi chodí úkoly na německou konverzaci, tu syn NikDy neměl.
A ja si to čtu. Co jim posílají.
Jo přišlo mi, že třídní upozorní kolegy. A co ona ma informace, že odevzdal všechno včas.
Jo ještě je tu jedna možnost, že dva dny velikonočního volna se pak takto dohání. 14 dní nálož úkolů v mnoha předmětech 2x tolik.
Nyní při matutach trochu ubrali.
Úlet s pisemkama mimo rozvrh minulý pátek od 13-15;30 je taky v pořádku. Jak se dověděl tatínek synova spolužáka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.