Zajímavý pohled na věc. Ale asi jsem taktéž chudák, protože mně se to u dvou zaměstnavatelů stalo taky. V roce 2007 při mém nástupu na MD - zápočtový list jsme sepsali spolu se správcem konkurzní podstaty a dokonce jsem dostala i 2 nevyplacené mzdy. V roce 2013 taky, ale tam jsem pracovala jako pomocná účetní, takže jsem si ELDP a zápočťák vystavovala sama (majitel jen podepsal), sama osobně poslala poštou a po pár letech to po mně chtěli znovu, že prý to neobdrželi... Naštěstí jsem vše doma měla a doložila...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.