Valkýro, kašli na svůj příklad a ber děvče jako svébytného člověka. Mně sráželo sebevědomí, když si máma myslela, že chodím s nějakým debilem.
Jinak tedy je pravda, že třeba já nacházím v životě partnery, kteří (ač mají různé zájmy a povahy) v chování k protějšku vykazují znaky mého táty a tímpádem kopíruju trochu matčino partnerské chování.
Prostě na šéfa všehomíra já nenarazím, nezamiluju se do něj rp. vedle mě je každý poddajný (nejsem ani fúrie ani hysterka, jenom prostě myslím a jednám o krok dopředu, nespoléhám se na ně)
Trochu mě to děsí ve vztahu k tomu, co si najdou dcerušky a jak s tím budou spokojené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.