U nás distanční výuku super zvládla ZUŠ, mimoškolní výuka angličtiny taky na 1*. Ze ZŠ to zvládla výborně češtinářka. Takže jsem ráda, že dítě je zpět ve škole a výuka probíhá relativně normálně. Nejedou přesně rozvrh, ale dělí výuku na max. 2 předměty za den, doba výuky je normální, učí jejich učitelky. Já jsem se snažila ze začátku pomáhat i s předměty jako je vlastivěda a přírodověda, vysvětlovat texty z učebnic. Ke konci jsem brala za prioritu pouze hlavní předměty. A pevně doufám, že normální výuka bude pokračovat i v červnu a ne jak avizují někteří, že to snad ani nejde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.