| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás tragédie. Starší čerstvě 13r. je flink non-plus-ultra, vždycky tíhl k závislosti na počítačích a teď je to děs. Prdí na všecko, z čeho nejsou přímé sankce, odmítá se pohnout, nechce nikam a nic. Chce být jen doma v pokoji, vyhovovala mu tuhá karanténa a já z něj šílím, střídavě se mi chce brečet a řvát, i bych mu jednu vrazila, kdyby byla šance, že se probere ~o~~n~
Mladší je chaot na kvadrát, nic se za 2 měsíce nezlepšilo a jejich škola prostě odradila všechny rodiče, žádná výuka na 1.stupni neprobíhá, jen hlídání družinářkama. Takže jsem ho tam neposlala, byť bych strašně moc chtěla, i on by chtěl, ale aspoň s pár dětma od nich a nějakou učitelkou, ne do lágru s buzerací na každém kroku.

Od pondělí jsem psychicky v háji, kolem mě si lidi pochvalují, jak se vše vrací do normálu a já nic normálního nevidím. Jen tuny idiotských předpisů, se kterými se nedokážu ztotožnit. Mám pocit totálního selhání - rodičovského, pedagogického i pracovního, protože v tomhle čurbesu nedokážu pracovat... ~n~

Omlouvám se za pesimismus, ale totálně mě to sešrotovalo, nedokážu se nějak přepnout do pozitivna, nevidím světlo na konci tunelu, jen výhružky druhou vlnou na podzim a nutností zase vše zpřísňovat ~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.