| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

pevalo, ne fakt nedělám.
Když jsem po skončení vysoké dělala rok na Biofyzikálním ústavu Akademie věd, tak mi šéf pořád předhazoval, že neumím dost dobře anglicky. Tak jsem se právě nakrkla a udělala si tu C1 zkoušku. Pak se mi to hodilo, když jsem opustila vědecké kruhy a pustila se do školní praxe, protože angličtinář místo najde, ale na přírodopis volná místa nebyla. Tak jsem pak dostudovala tu didaktiku. Přesto všechno v sobě pořád někde tu nejistotu mám. Hodně často funguju "podvědomě" - mám uloženo, že tohle jsem viděla - slyšela - četla použít v této situaci, ale nevím k tomu to správné pravidlo, proč to tak je. Kolikrát si říkám, kde beru tu drzost učit něco, kde si nejsem úplně 100% jistá.
Naučila jsem se žákům přiznat, když nevím, nebo si nejsem jistá, a buď hned nebo do příště dohledám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.