Kdysi před lety jsem pracovala ve škole, kde se dělaly Kalibro (nebo Calibro.. už nevím) testy. Já jsem měla na starosti přírodopis. Byla to pruda ale poučná. Jedna otázka v testu byla: "Co se děje v zimě se včelami?" Byly vždycky, pokud se dobře pamatuji, čtyři možnosti, jedna správně. Autoři dali do nabídky možnost: "V zimě včely zmizí. Na jaře se objeví znovu." Tuto odpověď volilo 40% dětí.. a to už je fakt spoustu let. Od té doby nutně přituhlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.